Wybieramy najlepszego pracodawcę wspólnie z organizacją BEST

2012-01-31 14:22:22

StudentsWatch.pl wspólnie z międzynarodową organizacją studencką BEST (Board of European Students of Technology), przeprowadzi plebiscyt na najlepszego pracodawcę dla studentów kierunków technicznych. Wyniki zostaną ogłoszone podczas 19 Inżynierskich Targów Pracy, organizowanych w gmachu Politechniki Warszawskiej, w dniach 20-21 marca 2012r.

Inżynierskie Targi Pracy, to największa impreza  tego typu w naszym kraju, rokrocznie Targi odwiedza kilkanaście tysięcy studentów, poszukujących przyszłego pracodawcy. Rekordowa jest też ilość wystawców, prezentujących swoje firmy.

Czujemy się wyróżnieni i dumni z faktu, że nasz serwis został zaproszony do współpracy przy tak dużym i mogącym się pochwalić dużą renomą projekcie. Wyniki plebiscytu, będą dostępne w naszym newsroomie, w połowie marca br.

Print Friendly and PDF