Poznajmy się - spotkania ze StudentsWatch

2012-01-18 21:49:13

Już w najbliższy poniedziałek 23.01.2012r., o godzinie 17:30 – zapraszamy Was na spotkanie z serwisem StudentsWatch.pl. Spotkanie odbędzie się na stronie www.studentswatch.pl, na nowo otwartym ShoutBoxie (zakładka „Dyskusje Badawcze”). Podczas spotkania będziecie mieli okazję dowiedzieć się, jak funkcjonuje serwis. Powiemy Wam co zmieni się w najbliższej przyszłości oraz odpowiemy na wszystkie pytania związane z platformą StudentsWatch.pl.

W kolejny czwartek o godz. 17 00 zapraszamy także na pierwsze spotkanie z cotygodniowych dyskusji na temat badań rynku i opinii. Będziecie mogli porozmawiać z ekspertami związanymi z różnymi obszarami świata badań. Wśród naszych gości znajdą się m.in. wykładowcy z Instytutu Socjologii UW. Będzie to także dodatkowa okazja na zgłoszenie i zaopiniowanie Waszych propozycji projektów społecznościowych i przedyskutowania ich w szerszym gronie.

Serdecznie zapraszamy

Print Friendly and PDF