Nowy projekt badawczy z Siepomaga

2011-12-14 14:25:57

Miło nam poinformować, że podpisaliśmy umowę partnerską z Siepomaga. W ramach współpracy stworzymy możliwość przekazywania StudentsPoints na rzecz potrzebujących. Planujemy wspólnie przeprowadzić kilka projektów badawczych dotyczących kwestii charytatywnych. Raporty z tych badań będą dostępne na naszej stronie internetowej. Wszystkie projekty dla Siepomaga realizujemy non-profit.

Siepomaga jest Internetową Platformą Pomagania. Dzięki niej zarówno osoby prywatne jak i organizacje pozarządowe mają możliwość wspierania potrzebujących. Jak działa platforma Siepomaga? Potrzebujący zgłasza się do odpowiedniej organizacji, która weryfikuje jego potrzeby. Następnie akcja charytatywna zgłaszana jest do Siepomaga. Tu dokładnie określa się i redaguje cel akcji, następnie nagłaśnia się ją i czeka na pomoc darczyńców. To dzięki ich dobroci Platforma ciągle się rozwija i poszerza swój zakres działalności. Darowizny można przekazywać na rzecz poszczególnych osób, zarówno dzieci jak i dorosłych, którzy są chorzy, niepełnosprawni, z biednych rodzin, jak również na akcje dotyczące ochrony środowiska lub opieki nad zwierzętami.

Print Friendly and PDF